Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Stort intresse för Kvalitetsmagasinet Live

Kvalitetsmagasinet live Rekordmånga deltagare har anmält sig till Kvalitetsmagasinet Live den 4-5 oktober.
– Snart är det fullt och jag tror att det beror på att de ämnen som tas upp är mycket angelägna och ligger rätt i tiden, säger chefredaktören Anna Nyström.

Stort intresse för Kvalitetsmagasinet Live

Intresset för Kvalitetsmagasinet Live har aldrig varit större när konferensen nu genomförs för tolfte gången sedan starten 2012. Så är det också en av de viktigaste mötesplatserna inom Kvalitetssverige.

– Jag tror bredden på konferensen lockar, konstaterar Anna Nyström som också tror att den möjlighet att fördjupa sig som erbjuds på de fyra workshops som genomförs dag två är en bidragande orsak.

– Ämnena som tas upp kring engagerade medarbetare, förändringsarbete och många goda exempel är andra orsaker, fortsätter hon. När man lämnar konferensen ska man ha fått med sig många tips och verktyg.

Självklart fyller Kvalitetsmagasinet Live, som hålls på Clarion Hotel intill Globen i Stockholm, också en viktig funktion som mötesplats för kvalitetsansvariga från hela landet. Här kan man verkligen dela sina erfarenheter med andra i samma situation.

Enligt Anna Nyström har intresset för höstens programpunkter varit stort. Hon lyfter bland annat fram Lars Nilsson från C2 Management som tilldelades priset Utmärkelsen svensk Kvalitet förra året. Här handlar det om ett litet, mycket framgångsrikt företag. Vidare är intresset för programpunkten om det certifieringsarbete för Iso 9001 som Danderyds sjukhus genomfört stort. Det är det första stora sjukhuset i landet som genomfört en certifiering i den omfattningen och som omfattar alla medarbetare.

– En spännande punkt är också vår sluttalare, Samuel West, som i somras öppnade ett museum om misslyckanden, Museum of Failure. Han ska prata om misslyckandets väg till framgång. Det föredraget ser jag fram emot, avslutar Anna Nyström.

Nyfiken på tidigare upplagor av Kvalitetsmagasinet Live? Läs mer här!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.