Träningsprogram för Scanias experter

8 000 tekniker och experter. 60 deltagande länder. Ett tävlingsorienterat träningsprogram. I Scania Top Team utvecklar medarbetarna lagarbete och sin yrkesskicklighet.

Träningsprogram för Scanias experter

Scania Top Team startade för 23 år sedan som ett nationellt träningsprogram och har efter det utvecklats till ett globalt koncept. Årets upplaga, som nu är igång, är den åttonde på internationell nivå och deltagarna är fler än någonsin. Omkring 8 000 deltagare från 60 länder ska tränas i servicerelaterad teori och praktik i Scanias verkstäder världen över. De nationella omgångarna börjar med teoretiska uppgifter och avslutas med en landsfinal. Vinnarna möts sedan i fem internationella omgångar och tio lag kvalificerar sig genom dessa till finalen som hålls i Södertälje i november.

− Målet är att Scanias verkstäder över hela världen ska erbjuda en service som stödjer kundens affär. Det kräver förstklassig servicepersonal. Scania Top Team är ett fantastiskt sätt att hylla de kunskaper, tekniska färdigheter och det lagarbete som utmärker människorna som är vårt ansikte utåt, säger Christian Levin, Executive Vice President, Sales and Services Management.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.