Du har väl inte missat Kvalitetsmagasinet nummer 5?

Nytt nummer Nu är Kvalitetsmagasinet 5 ute, med det uppslukande temat ”Systematiskt förbättringsarbete – en väg mot framtiden”. Allt från förbättringsledning, heta standardiserings-nyheter till historiskt kvalitetsarbete ryms här. Alltså något för alla inom verksamhetsutveckling!

Du har väl inte missat Kvalitetsmagasinet nummer 5?

Det har väl inte undgått dig att ett fullmatat nummer av Kvalitetsmagasinet har kommit ut?

Vi har nämligen överträffat oss själva i Kvalitetsmagasinet nummer 5.

Här kan du läsa om hur Mattias Elg, professor i kvalitetsteknik på Linköpings universitet önskar att svenska verksamheter blev mer problemorienterade och datadrivna i sitt kvalitetsarbete.

Du kan också läsa om två biståndsexperters syn på de seglivade fördomarna om kvalitetssäkringen av svenskt bistånd – och om varför bistånd ska ses som ett riskkapital.

Här hittar du också en intervju med Malin Källbacka, organisationskonsult på Sis, om hur du tar ut svängarna med standarder för att på så vis maxa förbätringsarbetets effekter.

Därutöver möter du fem taggade finalister som har chansen att vinna Kvalitetsmagasinets utmärkelse Årets kvalitetsprofil 2023 (vinnaren utses på vår konferens Kvalitetsmagasinet live den 24 oktober).

Detta och mycket mer hittar du i magasinets 84 fullmatade sidor.

God läsning önskar redaktionen!

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.