nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Få grunden i Lean

Allt fler verksamhetsledningar bestämmer sig för att anamma ett Lean tankesätt som strategi för att utveckla sin verksamhet och nå sina övergripande mål. Introduktion till Lean vänder sig till alla som vill få en inblick i de grundläggande hörnstenarna i ett Lean tanke- och arbetssätt.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Författarna till boken Introduktion till Lean vill öka förståelsen för att Lean inte är en metod som man enbart applicerar ute i produktionen – det är en angelägen fråga för hela verksamheten oavsett bransch.

Boken som ges ut av Liber är därför skriven för alla anställda på ett företag eller organisation. Den ska kunna utgöra underlag för ledningsgruppen för att skapa en samsyn på vad Lean är likaväl som den kan vara ett underlag vid introduktionen av nyanställda i verksamheter som har jobbat med Lean sedan en tid.

– Det finns flera samhällsskeenden som gör Lean mer aktuellt än någonsin. Den allt hårdare globala konkurrensen ökar pressen på företag att prestera mer genom förenklade arbetsprocesser, minskade ledtider och samtidigt leverera kvalitet till kund i tid utan onödiga resurser, säger författarna Paula Braun och Robert Kessiakoff i ett pressmeddelande.

Etiketter:

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Hitta rätt tajming för problemlösning

Recension

I denna underhållande och väl underbyggda bok ger Daniel Pink råd om bättre tajming i allt från studier och arbete till träning och relationer. Kapitlen avslutas med tips som underlättar att omsätta insikterna i handling.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.