Få grunden i Lean

Allt fler verksamhetsledningar bestämmer sig för att anamma ett Lean tankesätt som strategi för att utveckla sin verksamhet och nå sina övergripande mål. Introduktion till Lean vänder sig till alla som vill få en inblick i de grundläggande hörnstenarna i ett Lean tanke- och arbetssätt.

Författarna till boken Introduktion till Lean vill öka förståelsen för att Lean inte är en metod som man enbart applicerar ute i produktionen – det är en angelägen fråga för hela verksamheten oavsett bransch.

Boken som ges ut av Liber är därför skriven för alla anställda på ett företag eller organisation. Den ska kunna utgöra underlag för ledningsgruppen för att skapa en samsyn på vad Lean är likaväl som den kan vara ett underlag vid introduktionen av nyanställda i verksamheter som har jobbat med Lean sedan en tid.

– Det finns flera samhällsskeenden som gör Lean mer aktuellt än någonsin. Den allt hårdare globala konkurrensen ökar pressen på företag att prestera mer genom förenklade arbetsprocesser, minskade ledtider och samtidigt leverera kvalitet till kund i tid utan onödiga resurser, säger författarna Paula Braun och Robert Kessiakoff i ett pressmeddelande.

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.