nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Handbok för ivriga chefer

Som ny chef vill man gärna presentera sina visioner och idéer för att få fart på verksamheten. Men akta dig så att du inte slänger ut barnet med badvattnet.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

I boken Från tomgång till framgång presenterar författarna Stefan Arbratt och Jan Marklund lösningsfokuserade verktyg och smarta råd för att vända en verksamhet där utvecklingen stannat av, där det i bästa fall fungerar någorlunda men där glöden falnat.

Lösningen handlar inte om att brassa på med dina egna visioner och idéer – resultatet kan då bli missnöje och nya problem. Istället handlar det om att sakta ned, lyssna, spana och ställa utvecklande frågor. 

Antiflugan, 5-minutaren och Skalan är några av de lösningsfokuserade verktyg som presenteras i boken som också bjuder på intervjuer med chefer och ledarutvecklare som delar med sig av sin syn på ett lösningsfokuserat arbetssätt. 

Komlitt är förlaget.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Så skapar du hållbar framgång över tid

Varför har vissa organisationer funnits i hundratals år medan andra inte håller ett decennium? Nyckeln är att skapa framgång som varar över tid – något som ISO 9004 bistår med. Standarden bygger på strategier, bästa praxis och erfarenheter från några av de mest framgångsrika företagen runt om i världen.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.