Utforska din ledarstil

Ledarskap Ledarskapet är avgörande för att lyfta verksamheten till nya höjder. Denna guide visar hur du kan tänka nytt och annorlunda om ditt ledarskap.

Utforska din ledarstil

Att vara en ledare handlar inte om att vara involverad i allt, tvärtom kan nya krafter släppas loss när medarbetarna får kontrollen. Ledarskapet i sig är därför en viktig nyckel för att öka både engagemang och resultat – men det kräver också en medvetenhet om hur man påverkar andra i sitt sätt att leda.

Egna vägens ledarskap är en enkel handbok där du som läsare steg för steg får utforska dina egna visioner och drivkrafter. Boken hjälper dig att hitta och underhålla din ledarvision. Vad är unikt med mig? Vilket är mitt syfte, min mission? Vilka är mina mål?

Författaren Jan Lundberg berättar hur du inför dig själv och för dina medarbetare klargör vart organisationen är på väg med din vision som ledstjärna. Hans poäng är att du som ledare måste ha koll på vad du själv brinner för och vad som är unikt med dig själv för att kunna leda andra människor – att hitta vägen till ditt eget ledarskap.

Boken är utgiven av Liber.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.