Hon är framtidens kvinnliga ledare

Susanne Holmström, chef för kundservice på Tele2, har usetts till Framtidens kvinnliga ledare 2013. Hon har inte anammat den omtalade peka med hela handen-stilen, utan använder sitt eget mod i ledarskapet.

Hon är framtidens kvinnliga ledare

Det är chefsorganisationen Ledarna som står bakom utmärkelsen och de har tagit hjälp av talangförsörjningsföretaget Nova för researchar och kvalitetssäkring av listan med framtidens kvinnliga ledare.

Tele2 chef för kundservice, Susanne Holmström, vinner titeln med motiveringen: ”I en kultur som länge dominerats av högljudda peka med hela handen-chefer lyckades årets vinnare hitta sin egen stil redan som 28-åring. Med mod som sitt främsta vapen fortsätter hon att utveckla ledarskapet till sin egen spetskompetens. Redan nu har hon tagit både sina 2 000 medarbetare och sin affär in i framtiden.”

Tele2 träder fram

– Min drivkraft är att få människor att prestera mer än vad de tror är möjligt. Kraften i ett beslut kommer när alla förstår tanken och levererar tillsammans. Det är viktigt att vara genuin och mån om att nå resultat, säger Susanne Holmström.

Listan över Framtidens kvinnliga ledare tas fram för att modernisera synen på den svenska chefsmarknaden och visa på den potential som finns bland unga ledare.

– Kvinnorna på listan är inte bara goda förebilder för andra kvinnor utan för alla som sitter på ledande positioner, säger Ellen Landberg, jämställdhetsexpert på Ledarna.

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.