Prisad app för medarbetarförslag

Förbättringsarbete Västerås stad har vunnit priset Årets Mobilitetsprojekt 2014 för appen InnoMera. Oberoende av tid och rum kan medarbetare lämna in idéer och förslag via mobil, dator eller läsplatta.

– Innovationer kan handla om stora förändringar men lika gärna om många små idéer i vardagen. Med InnoMera vill vi stimulera, ta tillvara och förverkliga medarbetares goda idéer. Målet är att utveckla våra verksamheter för boende, organisationer, företag och besökare i Västerås, säger Therese Kristensson, projektledare för InnoMera, Västerås stad.

I InnoMera kan medarbetare lägga in egna idéer, gilla och tycka till om andras idéer. På så sätt arbetar vi tillsammans fram bra lösningar som kan utveckla staden.

– Tanken med mobilappen är ju att bra idéer inte bara kommer på jobbet utan när som helst, till exempel när du väntar på bussen, sitter hos frisören eller står i kön i livsmedelsbutiken, säger Therese Kristensson.

Vinnaren offentliggjordes i samband med konferensen Enterprise Mobility den 18 november i Stockholm.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Profilen

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.