Slit dig fri från hindren

Har du fastnat? Kör på i gamla hjulspår och sakta känner hur motivationen bleknar? Då kan det vara dags att sätta tänderna i lite inspirationsläsning.

Utanför fönstret är det kallt, blåsigt och snöigt. Våren med dess smekande värme mot kinden känns väldigt avlägsen. Och visst är det lätt att fastna i livet. Det vet Eva Hyllstam som med boken Det bor en hjälte i dig vill hjälpa läsaren att identifiera sitt nuläge, besegra hindren och ta sig dit man verkligen vill genom praktiska tips. Hon har även samlat de senaste forskningsrönen och sina egna erfarenheter som ledarskapskonsult, entreprenör och företagare.

– Jag har läst massor av böcker och gått mängder av kurser. I den här boken samlar jag många års erfarenheter av arbete med människor. ”Det bor en hjälte i dig” är dessutom något som jag själv saknat – en bok om motivation och förändringsarbete med utgångspunkt i Sverige. Mycket som finns på marknaden är amerikanskt, säger Eva Hyllstam.

Boken ges ut av Soderpalm Publishing.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.

Det senaste