Välkommen till vår nya sajt

Nyhet Välkommen till en modernare sajt! Vi på Kvalitetsmagasinets redaktionen är glada över att kunna bjuda på en ny, fräsch och mer lättnavigerad sajt där vi kan ge en mer överskådlig läsning för både nyheter och mer djuplodande reportage.

Välkommen till vår nya sajt

Du som är prenumerant på tidningen hittar nu allt premiummaterial samlat under en egen flik. Genom att logga in får du också tillgång till det digitala magasinet.

När du loggar in för första gången på den nya hemsidan måste du registrera ditt digitala konto för att kunna läsa låsta artiklar och tidningen digitalt. Längst upp till höger på hemsidan finns en profilsymbol i menyn, klicka på symbolen så kommer du till ”Min profil”.

Längre ner på sidan finner du ”Registrera ditt digitala konto” där du får uppge din e-postadress. Följ därefter stegen som beskrivs på hemsidan.

Vi hoppas att du gillar den nya sajten lika mycket som vi gör! Vi jobbar med att justera detaljer och felaktiga länkar. Om du hittar du konstigheter och fel så är du varmt välkommen att mejla till redaktionen.

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.