nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Böcker i kortform – kunskap helt gratis

Nu kan du som läsare kostnadsfritt prova på Kontentans facklitteratur i kortformat. Första bok är The Six Sigma Revolution av George Eckes.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Kontentan erbjuder facklitteratur i sammanfattad version antingen som text eller ljudfil. Kvalitetsmagasinet har inlett ett samarbete med förlaget så att du som läsare kan få en sammanfattad version av en aktuell fackbok, helt utan kostnad. Den aktuella boken är tillgänglig fram till nästa nummer av Kvalitetsmagasinet kommer ut.

Första bok är The Six Sigma Revolution av George Eckes. Boken visar hur Sex Sigma kan tillämpas för att förbättra befintliga processer. Du får också veta vad som krävs för att nå varaktig framgång med Six Sigma och vilka fallgropar du bör undvika.

Här kan du ladda ned boken.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Har du en hisspitch för kvalitet?

Blogg

Du har väl en hisspitch där du på 10 sekunder kan förklara vad du jobbar med? Om inte, är det dags att du skaffar det. Idag är det otydligt vad kvalitet är. Men om vi inom kvalitetsprofessionen själva skulle börja definiera vad vi arbetar med så skulle vi bidra med att göra kvalitetsbegreppet mer tydligt.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.