nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Böcker i kortform – kunskap helt gratis

Nu kan du som läsare kostnadsfritt prova på Kontentans facklitteratur i kortformat. Första bok är The Six Sigma Revolution av George Eckes.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Kontentan erbjuder facklitteratur i sammanfattad version antingen som text eller ljudfil. Kvalitetsmagasinet har inlett ett samarbete med förlaget så att du som läsare kan få en sammanfattad version av en aktuell fackbok, helt utan kostnad. Den aktuella boken är tillgänglig fram till nästa nummer av Kvalitetsmagasinet kommer ut.

Första bok är The Six Sigma Revolution av George Eckes. Boken visar hur Sex Sigma kan tillämpas för att förbättra befintliga processer. Du får också veta vad som krävs för att nå varaktig framgång med Six Sigma och vilka fallgropar du bör undvika.

Här kan du ladda ned boken.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Så skapar du hållbar framgång över tid

Varför har vissa organisationer funnits i hundratals år medan andra inte håller ett decennium? Nyckeln är att skapa framgång som varar över tid – något som ISO 9004 bistår med. Standarden bygger på strategier, bästa praxis och erfarenheter från några av de mest framgångsrika företagen runt om i världen.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.