Tv: Så utvecklar du verksamheten för att CSRD-rapportera

Tv EU:s krav på CSRD-rapportering är den hetaste hållbarhetsfrågan för många större verksamheter just nu – och för många fler på lite längre sikt. Den kräver verksamhetsutveckling.

Tv: Så utvecklar du verksamheten för att CSRD-rapportera

Kvalitetsmagasinets webbinarium fokuserar på hur denna utveckling sprider hållbarhetsfrågan till de flesta avdelningar och därmed ställer stora krav på verksamhetsutveckling. Beteendevetaren och hållbarhetsexperten Ann Eberhardsson berättar i studion hur man får till rapporteringen och samtidigt lägger grunden för ett arbete som stärker den hållbara verksamhetsutvecklingen.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.

Dessutom kan du i sändningen nedan se ett panelsamtal under ledning av Raphaelle Sisask med Ann Eberhardsson och Anders Hellborg från Centuri på samma tema.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.