Här är Kvalitetsmagasinets nya digitaliserings-konferens

Fokus Kvalitetsmagasinet lanserar idag en helt ny konferens. Den 7 februari nästa år sänds en digital heldag om framgångsrik digitalisering i offentlig sektor.

Här är Kvalitetsmagasinets nya digitaliserings-konferens

Kvalitetsmagasinet Live är ett framgångsrikt koncept som funnits i många år. För att vidareutveckla portföljen har nu redaktionen tagit fram en mer nischad konferens: Kvalitetsmagasinet Fokus.

– Kvalitetsmagasinet är en bred tidning med väldigt många delar i. Våra läsare och våra konferensbesökare vill ha ännu mer fördjupning och det ska vi försöka ge dem nu, säger chefredaktör Kalle Anrell.

Han berättar att det allra första fokusområdet blir digitaliseringen i offentlig sektor.

– Det är ett spännande område där mycket redan sker och där planerna framåt visar på enorm utvecklingspotential. Vi har bjudit in talare som visar hur man kan göra och framgångsrika verksamheter som delar med sig av erfarenheter.

Den 7 februari nästa år sänds Fokus-konferensen direkt från förlagets tv-studio. Bland programpunkterna finns:

  • De viktigaste frågorna för att digitalisera offentlig sektor
  • Så får du till rätt ledarskap när du digitaliserar
  • Så digitaliserar du ditt förbättringsarbete
  • Inspiration: De bästa exemplen på digitalisering i offentlig sektor – nu och i framtiden

Hela programmet hittar du här.

– Det finns så många bra talare som kommer till oss i februari. Jag ser verkligen fram att lyssna på Nacka kommun, Bolagsverket, Laisa-projektet och Visualiserings-center som är fyra bra digitaliseringsexempel, säger Kalle Anrell.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Profilen

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.