nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Pedagogik för din verksamhet

Organisationsscheman i sin ära, men det finns andra saker som styr organisationens resultat, nämligen dolda relationer och processer.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

I den här boken av Otto Granberg presenteras organisationspedagogik som ett sätt att förstå och förbättra alla dolda mekanismer i en organisationsstruktur. Det handlar inte bara om att rita upp ett schema på vem som är chef över vem och hur ledningssystemet ser ut, en mängd andra relationer spelar också in för hur resultatet blir i slutändan. Organisationspedagogik kan vara ett verktyg för att ta tillvara på den kollektiva kompetensen, dold som öppen. Med det kunnandet i ryggen är det mer troligt att verksamheten uppnår sina mål. Boken Organisationspedagogik – en introduktion, ges ut av Studentlitteratur.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Service viktigare än produktkvalitet

Under 2018 har kundnöjdheten i Sverige ökat. Men det har skett ett tydligt skifte i vad som påverkar kundnöjdheten. Produktkvalitet är inte längre lika drivande medan servicekvalitet med personliga relationer som bemötande och tillgänglighet blir allt viktigare

  • Annonskod Huvudspalten 4

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.