Sista chansen! Nominera din kvalitetsfavorit

Årets kvalitetsprofil 2021 Det drar ihop sig för Årets Kvalitetsprofil 2021. Nu är det sista chansen att nominera en person som du tycker är en riktig stjärna på kvalitetsarbete.

Sista chansen! Nominera din kvalitetsfavorit
Vem vill du se som Årets Kvalitetsprofil? Foto: Adobe Stock

Nu är det sista chansen att nominera din favorit till Årets Kvalitetsprofil! Någon som med kunskap, engagemang och mod inspirerar och motiverar andra i kvalitetsarbetet!

Klicka här för att nominera din kandidat.

Det kan var en person som har en nyckelroll i ert eget kvalitetsarbete eller någon som du tycker borde uppmärksammas. Kvalitetsinspiratör- eller entreprenör, kvalitetsrookie eller senior tungviktare i en stor eller liten verksamhet, privat eller offentlig spelar ingen roll. Nominera din favorit!

Vinnaren koras den 17 november

De fem finalisterna som har fått flest röster offentliggörs den 29 oktober.

Vinnaren koras på Kvalitetsmagasinet konferens den 17 november. De som fått flest röster placerar sig på en topp-fem-lista som offentliggörs samma dag.

Kom ihåg: det är din röst som räknas!
Vi behöver din röst senast den 22 oktober. Dela gärna artikeln i sociala medier så att så många som möjligt kan vara med och rösta!

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Profilen

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.