Dags att nominera Årets Kvalitetsprofil 2021

Utmärkelse Var med och utse Årets Kvalitetsprofil som du tycker driver ett systematiskt kvalitetsarbete med fokus på ständiga förbättringar och långsiktiga resultat! Vinnaren koras den 17 november på Kvalitetsmagasinets konferens och kommer att pryda omslaget på magasinet.

Dags att nominera Årets Kvalitetsprofil 2021
Förra årets vinnare Johanna Montalvo pryder omslaget på nr 6 2020. Vem vill du se på omslaget i år? Omslagsfoto Peter Knutson.

Nu är det dags att nominera en person som med kunskap, engagemang och mod inspirerar och motiverar andra i kvalitetsarbetet!

Klicka här för att nominera din kandidat!

Det kan var en person som har en nyckelroll i ert eget kvalitetsarbete eller någon som du tycker borde uppmärksammas. Kvalitetsinspiratör- eller entreprenör, kvalitetsrookie eller senior tungviktare i en stor eller liten verksamhet, privat eller offentlig spelar ingen roll. Nominera din favorit!

Vinnaren koras den 17 november

De fem finalisterna som har fått flest röster offentliggörs den 29 oktober.

Vinnaren koras på Kvalitetsmagasinet konferens i Stockholm den 17 november. De som fått flest röster placerar sig på en topp-fem-lista som offentliggörs samma dag.

Kom ihåg: det är din röst som räknas!

Vi behöver din röst senast den 22 oktober. Dela gärna denna artikel i sociala kanaler så att så många som möjligt kan vara med och rösta!

Möt finalisterna från 2020

Finalisterna Årets Kvalitetsprofil 2020.
Finalisterna år 2020: Åsa Rönnbäck, Tapio Liimatainen, Stefan Persson, Sofia Brunér och Johanna Montalvo.

Läs intervjun med vinnaren 2020

Johanna Montalvo, kvalitetschef på Akademikerförsäkring i Stockholm utsågs till Årets Kvalitetsprofil 2020.

 

 

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.