Ta ledarskapet till nästa nivå

Bra ledarskap är inte medfött. För att lyckas behöver man ständigt utveckla ledarskapsförmågan enligt författarna till Ta ledarskapet till nästa nivå.

Ledaren behöver vara den största katalysatorn för förbättringar, men ibland är ledaren i stället den största flaskhalsen i organisationens utveckling. Ledarskap handlar mer om personlig mognad än om personlighet. Det handlar om att våga lämna den egna trygghetszonen. Att ibland ”få syn på” saker som man inte visste om sig själv eller bli varse att man inte alltid behärskar sådant man tror man kan, enligt författarna Annika Bramsen, Ulf Giege och Katharina Arenvi.

Ta ledarskapet till nästa nivå – personliga verktyg för vertikal utveckling, handlar om hur man som ledare kan komma vidare i sin egen utveckling och vänder sig till chefer som vill utveckla sitt ledarskap samt den som arbetar med ledar- och organisationsutveckling.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.