Bli en framgångsrik nätverkare

Affärsstyrning Att ha duktiga, inspirerande och stöttande människor omkring sig är viktigt. Men hur skaffar man sig det där affärsnätverket? En ny bok ger svaret.

Bli en framgångsrik nätverkare

I boken Så blir du en framgångsrik nätverkare som ges ut av Liber får läsaren tips på hur man kan bygga ett personligt affärsnätverk fyllt av värdefulla kontakter. Och hur man behåller dem.

– Att nätverka tar tid, man måste investera för att få ut något av det och framför allt måste man sätta sitt nätverk i fokus. Många har varit på möten och mingel som inte gett så mycket mer än frustration. Grunden är ett socialt engagemang. Och man måste vara långsiktig och seriös i sitt kontaktskapande för att bli en framgångsrik nätverkare, säger författarna Lucia Severed och Per Magne.

Boken innehåller sex kapitel. Bland annat om hur man kan utveckla sig som nätverkare, syftet med nätverket och hur man  kommer igång. Därtill tar författarna upp forskning kring betydelsen av socialt kapital för samhället.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.