nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

 • Annonskod mobil topp

Efter tre raka utmärkelser kan vi med gott samvete påstå att vi vet hur man skapar företag där medarbetarna trivs, utvecklas och känner stolthet säger Cygnis vd Jon Persson.

Cygni är bästa arbetsplats för tredje året i rad

Tidigare i veckan utsågs vinnarna i årets upplaga av Great place to work. För tredje året i rad tog Cygni hem förstaplatsen bland medelstora organisationer.

 • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Redan när it-konsultbolaget Cygni startade 2006 var ett av målen att bli Sveriges bästa arbetsgivare. 2013 klev de in på femte plats på listan över små organisationer, för att året efter knipa förstaplatsen i kategorin medelstora verksamheter. Då hade de vuxit från 43 till 51 anställda. Idag är det 74 som jobbar på Cygni.

I en tidigare intervju i KM berättar företagets vd Jon Persson att ett engagerade och inkluderande ledarskap är viktigt för en bra arbetsplats, men också att konsulterna trivs med de uppdrag de får.

– En bra chef engagerar sig i medarbetarna och bryr sig om dem. Det handlar om att ha ett genuint intresse för människor, säger han.

Just nu arbetar Cygni med att öppna kontor i Göteborg. Enligt Jon Persson är ambitionen densamma där, att skapa ett företag där branschens allra största stjärnor trivs och utvecklas.

– Att våra medarbetare för tredje året i rad är Sveriges nöjdaste känns fantastiskt. Det visar också att vi tillsammans har lyckats i vår strävan att kontinuerligt förnya och förbättra oss själva och vårt företag, säger Jon Persson.

 Fem i topp medelstora organisationer:

 1. Cygni
 2. Key Solutions
 3. Tenant & Partner
 4. Bostads AB Mimer
 5. Centiro Solutions

Fem i topp stora organisationer:

 1. Hilti
 2. 3
 3. B3IT
 4. Newsec
 5. Adecco HR

Fem i topp små organisationer:

 1. Ecru Consulting
 2. W. L. Gore & Associates Scandinavia
 3. Systemstöd
 4. Polar Cape Consulting
 5. JSC IT-Partner
 • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

 • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

 • Annonskod Huvudspalten 4

Mobiloperatörerna med nöjdast kunder

Både privat- och företagskunder blir allt mer nöjda med sina mobiloperatörer. Men det räcker inte längre med bra tekniska tjänster, utan handlar nu om helt andra saker för att kunderna ska bli belåtna, visar en färsk studie från Svenskt Kvalitetsindex, SKI, som rankat operatörerna med nöjdast kunder.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.