nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Den skickliga leanledaren

Lean ställer alla chefer inför nya utmaningar. I Den skickliga leanledaren presenteras fem handfasta grundregler för att utveckla en framgångsrik leanorganisation.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

För att få underlag till boken har författarna tagit hjälp av en rad chefer på olika nivåer som arbetat med lean under en längre period. Med dem har de diskuterat vad som har fungerat bra och vad som har fungerat mindre bra vid införandet av lean produktion. Syftet är att ge insikt om vilka erfarenheter andra har gjort i arbetet med lean. I boken som framförallt är skriven för tjänstesektorn, presenteras fem konkreta grundregler för hur man som ledare kan jobbar för att utveckla en framgångsrik organisation som levererar värde för kunder och medarbetare.

Boken är skriven av Christian Balmer Hansen, Jens Stockholm Normand och Mikkel Simonsen och den svenska översättningen ger ut av Vårdförlaget.

Etiketter:

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Hitta rätt tajming för problemlösning

Recension

I denna underhållande och väl underbyggda bok ger Daniel Pink råd om bättre tajming i allt från studier och arbete till träning och relationer. Kapitlen avslutas med tips som underlättar att omsätta insikterna i handling.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.