nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Lean för det moderna kontoret

Begreppet slöseri inom Lean är inte detsamma på en fabrik som på det moderna kontoret. I boken Far From The Factory: Lean for the Information Age får du verktygen för dagens kunskapsarbetare.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

På det moderna kontoret accelereras ineffektivitet och slöseri genom e-post, icke värdeskapande processer och onödig rapportering. Effektiv tillgång och smarta sätt att utveckla och utbyta information är en av de mest kritiska faktorer som påverkar resultatet av det arbete kunskapsarbetaren utför menar författarna Linus Larsson och George Gonzalez-Rivas.

Boken ger verktyg och tekniker för hur man skapar en arbetsplats där kunskapsarbetaren inte bara löser problem snabbare utan också använda information och kunskap på ett effektivare sätt i sitt beslutsfattande. Boken ges ut av Productivity Press.

Etiketter:

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Hitta rätt tajming för problemlösning

Recension

I denna underhållande och väl underbyggda bok ger Daniel Pink råd om bättre tajming i allt från studier och arbete till träning och relationer. Kapitlen avslutas med tips som underlättar att omsätta insikterna i handling.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.