Fem nomineringar i årets utmärkelse av Svensk Kvalitet

Kvalitet Fem organisationer har nominerats för sitt goda kvalitetsarbete i Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2013. Bakom nomineringarna står Institutet för kvalitetsutveckling, SIQ, som offentliggör vinnaren den 4 december.

Bäckaskolan i Gnosjö, Glada Hudikgymnasiet i Hudiksvall, HSB Östergötkland, MTR Stockholm AB och Landstinget i Jönköpings län är de fem organisationer som i år nominerats av SIQ för sitt framgångsrika kvalitetsarbete. Syftet med utmärkelsen är att finna goda förebilder både bland privata och offentliga organisationer.

Beslutet av nomineringarna grundas på utvärderingen av skriftliga underlag som organisationerna själva har lämnat in. Nu återstår domarkommitténs besök på de nominerade organisationerna innan den slutliga utvärderingen görs. Namnet på vinnaren offentliggörs den 4 december och delas ut av Kung Carl XVI Gustaf vid en särskild ceremoni i början av 2014.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.

Det senaste