Var med och utse Årets Kvalitetsprofil

Utmärkelse Vem tänker du på i kvalitetsprofessionen som är dedikerad, engagerad och inspirerande som du vill uppmärksamma? Nominera din kandidat till Årets Kvalitetsprofil. Röstningen är öppen fram till den 10 september.

Var med och utse Årets Kvalitetsprofil

I år fyller Kvalitetsmagasinet 30 år. Det vill vi fira genom att för första gången utse Årets Kvalitetsprofil.

Var med och utse Årets Kvalitetsprofil som du tycker driver ett systematiskt kvalitetsarbete med fokus på ständiga förbättringar och långsiktiga resultat.  Här kan du nominera en person som med kunskap, engagemang och mod som inspirerar och motiverar andra i kvalitetsarbetet.

Nominera senast den 10 september

Nomineringstiden är förlängd och framflyttad till den 10 september på grund av rådande restriktioner. Alla nomineringar som kommit in hittills ligger kvar och räknas in tillsammans med nya röster.

De tre kvalitetsprofiler som fått flest nomineringar offentliggörs den 24 september. Sedan röstar ni läsare fram en vinnare bland de tre finalisterna.

Vinnare koras den 7 oktober

Vinnaren av Årets Kvalitetsprofil koras på Kvalitetsmagasinet konferens som hålls i Stockholm och digitalt den 7 oktober.

Klicka här för att nominera din kandidat!

Vi behöver din nominering senast den 10 september . Dela gärna denna artikel i sociala kanaler så att så många som möjligt kan vara med och rösta!

Fakta

Årets Kvalitetsprofil

  • Årets kvalitetsprofil utses av Kvalitetsmagasinets läsare genom att nominera kandidater med en motivering som samlas in via ett röstningsformulär.
  • Kriterier: Personen ska driva ett systematiskt kvalitetsarbete med fokus på ständiga förbättringar och långsiktiga resultat. Personen ska med kunskap, engagemang och mod inspirera och motivera andra i kvalitetsarbetet.
  • Kvalitetsmagasinets redaktion går igenom kandidaterna tillsammans med en jury och de tre personer som fått flest röster med tillhörande motiveringar blir nominerad till slutomgången.
  • Av de tre finalisterna tillkännages vinnaren på Kvalitetsmagasinets konferens den 17 november som hålls digitalt och tilldelas priset Årets Kvalitetsprofil.

 

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.