Vad är det med livsmedelsbranschen som lockar dig?
– Jag har nog fastnat för den för att den angår alla. Alla har en åsikt om livsmedel eftersom det finns i allas vardag.
Vad är det som är roligt med kvalitetsarbete?
– Det är att få jobba med utveckling och att förbättra verksamheten med små förbättringar hela tiden. Utmaningen är att få med sig all personal på ”kvalitetståget”. De kanske har blivit brända av att man infört saker utan att faktiskt förklara varför, de har inte fått hela bilden. Det här är något som jag jobbar benhårt med och försöker ge stöd till alla. Det är så viktigt att försöka ge en helhetsbild och förklara varför vi behöver göra saker på ett visst sätt.
Till sist, vilken är din favoritglassmak?
– Min nya favoritsmak är Salt karamell även om jag tycker att vanilj alltid är gott. Krossad choklad laktosfri är en annan ny favorit. Utbudet är så otroligt stort och det finns något för alla. Jag ska nog smaka en ny sort redan i kväll.
Fakta
- Elisabeth Janver, 43.
- Bor med make och två barn utanför Halmstad
- Fritidsintressen: Det blir mest att sköta logistiken mellan barnens alla träningar.
* Reds anm: Ett mälteri bearbetar de maltkorn från lantbruket som till stora delar exporteras till olika bryggerier och destillerier.