Prisad ledare delar med sig

Förändringsarbete Sporrad av utmärkelsen Årets ledarutvecklare har Eskilstunas kommundirektör Pär Eriksson samlat sina tankar och erfarenheter av ledarskap i boken Tio tankar om ledarskap.

Prisad ledare delar med sig


Pär Eriksson, kommundirektör i Eskilstuna, har i mer än femton år bloggat och skrivit texter som berört vad som händer i världen, i
sitt jobb och i ledarskapet. Nu formulerar han sina erfarenheter av medarbetar- och ledarskap i boken Tio tankar om ledarskap – en obändig tro på förändring.

10_tankar_ledarskap

Här får läsarna följa med på en resa om hur man kan förflytta inte bara en kommun, en organisation och en arbetsplats utan också sig själv. Boken vandrar via Gandhi, Moder Teresa och Nelson Mandela till lärare, fritidsledare, undersköterskor, unga chefer och erfarna medarbetare. Den vandrar också genom erfarenheter och tankebanor i de tre kommunerna där Pär Eriksson verkat.

Boken ges ut på Lava Förlag. Författaren Pär Eriksson fick förra året utmärkelsen Årets Ledarutvecklare av Tidningen Chef och Sveriges Chefsorganisation Ledarna.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.