nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Foto Stock Adobe.

Start för internationell kvalitetskonferens

Idag startar Excellence Summit, en ny internationell tvådagarskonferens på Svenska Mässan i Göteborg. Det är en satsning på att lyfta det internationella perspektivet på kvalitetsfrågorna.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Kvalitetsmagasinet är på plats för att bevaka arrangemanget som lockat till sig en rad spännande talare. Idag kommer åhörarna bland annat få hör om Tata Groups kvalitetsresa som bland annat utformats efter Malcolm Baldrige National Quality Awards Program i USA. Tata Group är Indiens största konglomerat och verksamma inom flera branscher. 

Även Shinichi Sasaki, den tidigare vice ordföranden i Toyota Motor Corporation, talar liksom Dr Noriaki Kano, grundaren av Kanomodellen  som är central i lean och Six Sigma.

Bland dagens ämnen märks även fokus på hållbarhet och kvalitet liksom vård och digitalisering. Moderator är göteborgsjournalisten Britt-Marie Mattsson. Excellent Summit arrangeras bland SIQ, Kvalitetsmässan och Sandholm Associates.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Nytt webbverktyg ger bättre arbetsklimat

Prevent har tillsammans med arbetsmarknadens parter tagit fram ett webbverktyg för att undersöka risker för och förhindra sexuella trakasserier på arbetsplatsen. I verktyget finns bland annat en checklista som på ett enkelt sätt beskriver vad man ska göra och vilka rutiner som ska finnas på plats för att skapa en bra arbetsmiljö.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.