Svenska Kvalitetssystem får norska ägare

Svenska Kvalitetssystem har köpts upp av norska Aquatiq AS. I köpet ingår också Kvalitet Online och nätverken för kvalitet och hållbarhetsansvariga inom livsmedelsindustrin.

Svenska Kvalitetssystem får norska ägare
Lena Persson på Svenska Kvalitetssystem, som nu får norska ägare.

Lena Persson, grundare och vd för Svenska Kvalitetssystem/Kvalitet Online kommenterar uppköpet så här i ett pressmeddelande:

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.

– Jag är övertygad om att detta är en mycket bra lösning för att nätverken ska kunna utvecklas vidare långsiktigt. Medlemmarna och nätverken Kvalitet Online får nu tillgång till Aquatiqs omfattande kompetens och expertis inom kvalitet och livsmedelssäkerhet i stort. Detta säkrar att vi även i fortsättningen kan garantera duktiga föreläsare och experter till våra möten, träffar, utbildningar och frågeservice.

Aquatiq är ett norskt familjeföretag som grundades 1988 och som bland annat tillhandahåller lösningar inom livsmedelsindustrin för att säkerställa säker livsmedelsproduktion. Förutom Norge har de verksamhet i Sverige, Danmark, Skottland, Kanada, Chile, Australien, Nya Zeeland och USA.

Målet med förvärvet är att skapa ett nordiskt nätverk för livsmedelsindustrin.

Lena Persson kommer fortsatt att vara ansvarig för nätverken i Sverige.

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.