Sveriges första utbildning i innovation

Sveriges första utbildning i praktisk innovation startar i januari. Målet är att deltagarna ska skapa mervärde i sina företag.

Sveriges första utbildning i innovation
Stock.xchng

Googol Innovation Academy kommer att rikta sig till alla som är involverade i förändringsprocesser, exempelvis forskning, utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning. Utbildningen har utformats av handledare med erfarenhet från utvecklingsarbetet inom Akzo Nobel, Astra Zeneca, Nestlé och Tetra Pak.

– Visst har olika branscher olika typer av utmaningar när det gäller innovation, utveckling och tillväxt. Men erfarenheten visar att alla företag har ett stort gemensamt problem: att samarbeta över de interna gränserna och ta vara på allas idéer på ett kreativt och flexibelt sätt, säger Innovation Academys rektor Bo Olsson, tidigare chef för FOU-verksamheten på Astra Zeneca.

Deltagarna kommer att utgå ifrån konkreta utvecklingsprojekt från sina företag och arbeta tillsammans för att hitta nya affärsmodeller, projektledningsmetoder och samarbetsformer som ska främja innovation.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.