Tävla om bästa kvalitetsinnovation

Ny kunskap, nya arbetssätt eller en ny tjänst. En innovation kan vara flera olika saker. Nu har du chans att tävla med din innovation och få återkoppling ur både kvalitets- och innovationsaspekter.

Tävla om bästa kvalitetsinnovation
Stock.xchng

Quality Innovaton of the Year sär en tävling som arrangeras av kvalitetsstiftelserna i Sverige, Finland och Estland. Tanken är både att synliggöra och belöna de bästa innovationerna, men också att ge företag och organisationer möjlighet att jämföra sig med andra och få återkoppling ur kvalitets- och innovationsaspekter.

Den 14 september är sista dagen för att delta i tävlingen som innehåller fem kategorier. I bidraget ska man ge en övergripande bild av innovationen och skatta dess egenskaper och betydelse för omgivningen utifrån ett antal kriterier under kategorierna Innovativeness och Quality.

Ett specialiserat team utvärderar bidragen och en internationell domarkommitté avgör vilka som är de bästa. Den eller de bästa innovationerna i nationella tävlingen går sedan vidare till jämförelse med Finland och Estland. Bland dessa koras en eller flera internationella vinnare.

Här kan du läsa mer om tävlingen och anmälan: www.siq.se/Quality-Innovation.php

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.