nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

20 berättelser om projektledarens utmaningar

Hur funkar det när ett projekt blir riktigt bra? I boken Projektledarskap har Torbjörn Wenell samlat 20 goda exempel på skickligt genomförda projekt.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

För att lyfta fram och belöna projektledarinsatser i Sverige har Svenska Projektakademien sedan 1994 årligen utsett Årets Projektledare. I boken Projektledarskap har författaren Torbjörn Wenell samlat intervjuer med de tjugo pristagarna samt reflektioner, analyser och erfarenheter av det framgångsrika projektets och projektledarskapets komponenter.

Boken ger exempel på hur personlig och variationsrik projektledning kan vara, och hur ledningen måste anpassas till projektets karaktär, förutsättningar och miljö. Projekten som redovisas med hjälp av intervjuerna sträcker sig från tuffa eventprojekt till långa och tunga industriprojekt, och från projekt med små organisationer till stora globala projekt. Boken är utgiven av Studentlitteratur.

Taggar:,

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Mobiloperatörerna med nöjdast kunder

Både privat- och företagskunder blir allt mer nöjda med sina mobiloperatörer. Men det räcker inte längre med bra tekniska tjänster, utan handlar nu om helt andra saker för att kunderna ska bli belåtna, visar en färsk studie från Svenskt Kvalitetsindex, SKI, som rankat operatörerna med nöjdast kunder.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.