nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

FR2000

Ett stöd i tillvaron

Recension

Detta är en bok för alla företagsledare i mindre organisationer. Den ger både inspiration, nyttiga mallar och ett tryggt stöd i uppbyggnaden av ett ledningssystem.

Vägledning för småföretagaren

Läsvärt

I den nya upplagan av handboken för FR2000, Nyckeln till framgång med FR2000, får läsaren möta det fiktiva företaget Företaget AB på väg mot certifiering. Steg för steg får läsaren följa företaget igenom alla momenten i ledningssystemet.

  • Annonskod huvudspalt 1

Enklare för småföretagaren

Ett integrerat ledningssystem som är tydligt och enkelt att använda. Det är tanken bakom FR2000 som från och med i år även innefattar säkerhet och hälsa.

Ny version av FR2000

Nu är den nya utökade versionen av FR2000 Verksamhetsledning här. Efter årsskiftet ingår även krav på hälsa och säkerhet i certifikatet. Liksom i den tidigare versionen av FR2000 är det de senaste ISO-standarderna som ligger till grund för det svenska ledningssystemet.

Pionjärer i Bohuslän

Intergate erhöll i höstas kvalitets- och miljöledningsintyget FR2000. Förutom att ett systematiskt kvalitetsarbete underlättar den dagliga verksamheten har de redan märkt att intyget är en fördel i kontakten med kunder.

System anpassat för de små företagen

För många småföretag som vill jobba med kvalitets- och miljöledningssystem är FR2000 ett alternativ till de mer tids- och kostnadskrävande ISO-systemen. FR2000-intyget har också visat sig bli en viktig konkurrensfaktor i kampen om kunderna.

  • Annonskod för huvudspalt 2

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.