Årets fastighetsförvaltare utsedda

Förbättringsarbete Till Årets Fastighetsförvaltare 2018 utsågs Anna Lackman, områdeschef på Stockholmshem och Annika Rissler, kontraktsförvaltare på Newsec.

Årets fastighetsförvaltare utsedda

Priset delades ut av AFF, Forum för förvaltning och service, och Förvaltarforum i samband seminariet Framtidens Förvaltare. Priset syftar till att lyfta fram medarbetare som gör ett professionellt värdeskapande arbete samt främjar fastighetsrollen. Vinnaren ska uppfylla kriterierna för god kunskap och kompetens inom områdena: process, teknik, ekonomi, miljö, juridik, it, kommunikation och omvärld. Priset delades ut för tredje året och i år konkurrerade förvaltare från mer än 20 företag om utmärkelsen.

Stockholmshems områdeschef i Bagarmossen, Anna Lackman, vann i kategorin Bostad.

– Det är jätteroligt att Annas engagemang och Stockholmshems långsiktiga kundfokus och proaktiva förvaltning uppmärksammas. Anna har visat att fastighetsförvaltning är mer än att bara ta hand om hus och att vi som bostadsbolag kan förändra och förbättra hela stadsdelar, säger Eva Lenngren, chef för Boende & Lokaler på Stockholmshem.

Juryns motivering:

”Anna Lackman coachar sina medarbetare och bidrar till en fantastisk arbetsmiljö. Med ett bra ekonomiskt resultat, ökad trygghet i sitt distrikt och minskade skador är den nominerade en stor tillgång för sin organisation och en mycket god ambassadör för sin yrkesroll.”

Även i kategorin Årets Fastighetsförvaltare Kommersiellt blev det en kvinnlig vinnare. Annika Rissler jobbar som kontraktsförvaltare på Newsec. Juryns motivering:

”Annika Rissler är engagerad, driven och målinriktad i allt det hon gör, ständigt med kunden i fokus. Detta bidrar till goda ekonomiska resultat, höga NKI och mycket positiv energi internt. Annika arbetar för rutiner och arbetssätt som bidrar till hållbara och miljövänliga lösningar.”

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.