Att leda i globala företag

Ledarskap Att vara ledare i en global organisation kan vara komplext och stundtals kaotiskt. Naseem Quraishi Larsson har skrivit en bok till hjälp på den snåriga vägen.

Att leda i globala företag

Naseem Quraishi Larsson är organisationskonsult med bakgrund på stora internationella företag som Astra Zeneca och IBM. Genom åren har hon samlat på sig många erfarenheter av att leda förändring i globala företag. I boken Globalt ledarskap – Så fungerar det i praktiken, delar hon med sig av praktiska verktyg och beskriver de vanligaste fallgroparna. Det globala ledarskapet är i mångt och mycket virtuellt, vilket Naseem Quraishi Larsson också tar upp när hon beskriver hur man skapar de bästa förutsättningarna för att lyckas.

– Ibland är lösningen enkel, men det kan vara svårt att applicera nya eller gamla lösningar i en ny situation. Att lära sig av andras erfarenheter är något som jag tror starkt på, därför har jag satt dessa erfarenheter på pränt så att fler får ta del av dem, kommenterar hon sin bok.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.