nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Green Cargo vann pris för störst förändringsresa.

De prisas för bäst medarbetarupplevelse

Det blev Green Cargo som vann kategorin Störst förändringsresa när Powered by People delade ut pris till Sveriges mest framgångsrika företag när det gäller medarbetarupplevelser. Preem och Academic Work vann kategorierna Bästa bygg och tillverkningsföretag samt Bästa service och tjänsteföretag.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Utmärkelsen baseras på statistik från medarbetarundersökningar och därmed faktiska uppfattningar om arbetsgivarna. 

Priset Störst förändringsresa gick till Green Cargo för att de arbetar aktivt med värderingar och beteenden för att skapa lönsamhet. Och för att de involverar chefer på gruppchefsnivå och bryter ner värderingar till säkra vanor och har på så vis åstadkommit positiva resultat i organisationen. 

Powered by People är en utmärkelse som instiftats av Brilliant Future för att hedra och lyfta företag som kämpar för bra medarbetarupplevelser. 

– Att lyckas med att stärka upplevelsen hos medarbetarna ställer höga krav på en organisation och på vilket sätt man arbetar. Årets vinnare i Powered by People har jobbat hårt för att lyckas med just detta och utmärkelsen är något som deras egna medarbetare står bakom, säger Stefan Wikström, vd på Brilliant Future.

Kriterierna som ligger till grund för utmärkelsen är bäst resultat i fråga om effektiva arbetsgrupper, engagerade medarbetare, bra ledare och ett starkt arbetsgivarvarumärke. Totalt sett tävlade cirka 200 företag om att få priset. Det delades ut i tre kategorier, och vinnarna i Powered by People – förutom Green Cargo – 2018 är:

Bästa bygg- och tillverkningsföretag: Preem

Preem leder genom sin vision omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Företaget arbetar aktivt med sina medarbetarrelationer och förstår vikten av att det interna klimatet måste vara på plats, för att nå sina högt ställda externa mål och sin vision. Såväl arbetsklimatet som ledarskapet har stärkts ytterligare under 2017

Bästa service- och tjänsteföretag: Academic Work

Academic Work fokuserar på ambition och engagemang som arbetsgivare och deras medarbetarundersökningar visar positiva resultat. Företaget har stort fokus på medarbetarupplevelse, engagemang och ledarskap för att skapa en framgångsrik verksamhet.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Så skapar du hållbar framgång över tid

Varför har vissa organisationer funnits i hundratals år medan andra inte håller ett decennium? Nyckeln är att skapa framgång som varar över tid – något som ISO 9004 bistår med. Standarden bygger på strategier, bästa praxis och erfarenheter från några av de mest framgångsrika företagen runt om i världen.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.