Kvalitetsmagasinet lanserar Kvalitetsvård

Förbättringsarbete Äntligen här! Efter önskan från er läsare lanserar vi nu premiumprodukten Kvalitetsvård för er som arbetar med kvalitet och verksamhetsutveckling inom hälso- och sjukvården.

Kvalitetsmagasinet lanserar Kvalitetsvård

Kvalitetsvård är ett veckovis nyhetsbrev med unika artiklar som du kan läsa direkt i mejlen, i mobilen, på plattan eller i datorn.

Målet är att ge idéer, inspiration, tips och råd för att utveckla en ännu bättre vård. På Kvalitetsvård bevakar vi ämnen som patientsäkerhet, förbättringsarbete, personcentrerad vård, ledarskap och Lean. Vi lyfter upp goda exempel, följer ny forskning och borrar ned oss i vårdens kvalitetsutmaningar.

Några av rubrikerna i premiärbrevet som lanseras idag den 25 februari är: Gröna korset sätter säkerheten på agendan. Vill kvalitetssäkra läkares fortbildning. Tryggare roll och bättre vård med basår för sjuksköterskor.

Även en konferens

Nyhetsbrevet kommer också att kompletteras med en konferens som äger rum den 15 september i Stockholm.

konferensen Kvalitetsvård får du möjlighet att både lyssna till intressanta föreläsningar samt diskutera förbättringsmöjligheter och utmaningar med kollegor. Under dagen får du bland annat lyssna till hur Skaraborgs sjukhus plockar kvalitetsmetoder och verktyg efter situation, hur man kan designa vården efter patienterna med hjälp av tjänstedesign samt hur barnsjukvården jobbar framgångsrikt med team och kommunikation.

Besök www.kvalitetsvard.se för att få veta mer om både nyhetsbrev och konferens.

Tipsa oss!

Har du tips och idéer till oss på redaktionen är alltid välkomna. Kontakta oss på info@kvalitetsvard.se eller direkt till redaktör Jessica Bergh på jessica.b@kvalitetsvard.se

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.