Ta med dig Lean hem

Lean Är du redan bekant med Lean från din arbetsplats? Nu finns en bok som tipsar om hur du även Leanifierar ditt hem och spar tid, pengar och miljö på köpet.

Ta med dig Lean hem

I en vardag präglad av kaos och stress började Eva Jarlsdotter och hennes familj införa Lean hemma. De vuxna hade erfarenhet av filosofin från vården och näringslivet och införandet skedde först omedvetet, men efter att ha sett mönstret började de arbeta systematiskt med filosofin och verktygen.

– Redan efter ett år såg vi häpnadsväckande och hisnande resultat. Vi halverade våra utgifter, vi gick från noll koll till full koll och fick flyt i vardagen. Vi kan nu förverkliga familjens drömmar och det ekologiska fotavtrycket är en tredjedel jämfört med tidigare. Tvätten går tio gånger snabbare och vi slarvar inte längre bort boyta värd en miljon kronor. Detta är en handfull av de resultat som vi har sett sedan vi började, berättar hon.

Eva Jarlsdotter har nu samlat sina erfarenheter i boken Från frustration till flow med lean@home som ges ut av Hoi Förlag.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.