nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Så skapar du ett personligt vaumärke

Personlig marknadsföring är ett måste i dagens arbetsmarknad. Nu finns en bok som tipsar om hur du bygger ett varumärke och skapar en bra Linkedinprofil.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Oavsett om du vill söka jobb, byta bransch, visa upp ditt företag eller skapa ett nätverk gäller det att slå sig fram i den digitala djungeln och marknadsföra sig själv. I boken Stick ut! Bygg ditt personliga varumärke och gör en vinnande Linkedin-profil av Charlotte Hågård får du tips för att lyfta karriären och styra arbetslivet rätt. Författaren lovar konkreta råd för hur man på fem veckor kommer igång på Linkedin och hur man optimerar sitt nätverkande på digitala plattformar.

Boken har getts ut av förlaget Langenskiöld och författaren delar även med sig av framgångstips via sin hemsida www.stickut.se.

Etiketter:

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Ökad spänning mellan olika kvalitetsforskning

Forskningen kring kvalitetsfrågor har mognat, enligt en ny avhandling som analyserar 11 000 akademiska publiceringar. Men spänningar mellan olika delar av kvalitetsområdet är oroande och kräver mer dialog, menar forskaren Daniel Carnerud.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.