Hon är Årets ledarutvecklare

" En visionär inom mediebranschen" Det anser Sveriges chefsorganisation Ledarna, som utsett Cecilia Zadig till Årets ledarutvecklare.

Hon är Årets ledarutvecklare

Syftet med priset Årets ledarutvecklare är att belöna en person som på ett föredömligt sätt utvecklat ledare, förbättrat deras förutsättningar att utöva ledarskap och på så sätt bidragit till att föra ledarskapet i Sverige framåt.

Cecilia Zadig får priset ”för att hon utifrån sin journalistiska bakgrund har bidragit till att utveckla ledarskapet i och utanför mediebranschen. Hon har lyft fram mångfaldsperspektivet och ökat förutsättningarna för kvinnor att utveckla sitt ledarskap. Detta i den mest inflytelserika branschen när det gäller att driva samhällsfrågor. Cecilia Zadig är en förändringsagent med visioner.”

– Priset glädjer mig. Det har varit en lång och fantastisk resa att utbilda 200 kvinnliga journalister i chefskap och på så sätt påverka förnyelsen av ledarskapet i en viktig bransch, säger Cecilia Zadig.

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.