Konsten att förklara

Innovation Att snabbt och enkelt kunna sälja in sitt budskap är en egenskap som blir allt viktigare i arbetslivet. The Art of Explanation ger dig verktyg, teknik och strategier för att bli en mästare på att förklara. Ladda ned och läs boken här.

Konsten att förklara

Allt är klart. Din produkt fungerar som den ska – men någonting fattas. Folk tycks inte förstå hur fantastisk den är och därför gör den inte succé. Problemet är helt enkelt att du inte har lyckats förklara dess storhet på rätt sätt. The Art of Explanation är en bok för dig som vill förbättra din förmåga att lösa de problem som uppstår då andra inte förstår dig.

Boken ger dig verktyg, strategier och tekniker som gör att din publik kommer att älska dina idéer, produkter eller tjänster. Den ger också otaliga exempel, både skriftligt och i form av QRkoder till exempelsidor på nätet. Du lär dig att planera, paketera och presentera förklaringen. Det gör dig till specialist på att förklara, en egenskap som blir allt mer nödvändig i dagens affärsliv.

I samarbete med Kontentan kan du som läsare av Kvalitetsmagasinet nu ta del av en sammanfattad version av boken, helt utan kostnad.

Klicka här för att ladda ner boken.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.