Rösta fram din favorittalare

Förändringsledning Efter ett stort intresse från våra läsare lanserar vi nu Förändringsledningsdagen, en konferens om att leda i förändring. Ta chansen att påverka innehållet genom att rösta fram en talare till en av programpunkterna.

Rösta fram din favorittalare
Hélène Barnekow, Microsoft.

Förändring kräver mycket av ledarskapet och det finns en stor efterfrågan att lära sig mer om metoder, verktyg och hur andra gör.

På Förändringsledningsdagen den 3 mars kommer bland annat Microsofts vd Hélène Barnekow, organisationsexperten Joakim Ahlström från Real8 och Anna Russberg, författaren till boksuccén ”Piska eller Morot – Change Management för hållbara beteendeförändringar” att tala. Deltagarna kommer också kunna fördjupa sig i tre olika modeller som ADKAR, Förändringens fyra rum och Kotters 8-steg modell.

Programmet är framtagen av redaktionerna på Kvalitetsmagasinet och Vd-tidningen där det nu även finns utrymme att påverka innehållet genom att rösta fram en talare till en av programpunkterna.

Rösta här:

Förändringsledningsdagen kommer att hållas 3 mars 2020 i Stockholm. Här kan du läsa mer om konferensen.

Läs mer om konferensen.

 

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.