Sätt mötet på agendan

Effektivitet Vad gör man av alla dessa möten som stjäl tid och suger energi? En ny bok vill råda bok på mötestristessen och visa hur mötesformen kan bli ett strategiskt verktyg som för verksamheten framåt.

Sätt mötet på agendan

Tycker du att en stor del av din arbetstid går åt till möten? Tycker du att dessa möten skulle kunna bli effektivare? Boken En massa sätt att sabba ett möte – och 3x fler sätt att bygga upp det på, är skriven av mötesevangelisten Micke Darmell och kommunikationsexperten Antoni Lacinai. Den innehåller över 100 konkreta tips för hur du skapar och genomför bättre möten på jobbet.

– Det är en bok i tretal. Varje sabba-tips följs av tre nycklar, verktyg och råd för hur du ska göra istället, säger Antoni Lacinai i en kommentar till bokens lansering och berättar att de ville skapa en bok som är praktiskt användbar, eftersom de vill skapa en riktig förbättring av alla internmöten runt om i landet.

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.