Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Sätter medarbetarna på prispallen

Företagskultur Engagerade medarbetare är en avgörande tillgång i dagens verksamheter. Nu lanseras en ny utmärkelse som sätter fokus på det viktiga medarbetarskapet.

Det är undersöknings- och organisationsutvecklingsföretaget Netsurvey som lanserar Powered by people, en utmärkelse till verksamheter som tar sina medarbetarrelationer på allvar. Priset bygger på resultaten från de medarbetarundersökningar som genomförts via Netsurvey, totalt drygt 100 företag i olika branscher och storlekar.

Utmärkelsen delas ut i tre kategorier; största förändringsresa, bästa bygg- och tillverkningsföretag samt bästa service- och tjänsteföretag.

Genom utmärkelsen vill Netsurvey hedra och lyfta företag som har kämpat för sina medarbetarrelationer, utmanat sig själva och lyckats skapa ett framgångsrikt förändringsarbete i sin organisation.

– För att lyckas bra måste bolag vara duktiga på att tidigt inse behoven av att förändras. Därför ser vi ett stort värde i att uppmuntra de företag som lyckas få till ett framgångsrikt förändringsarbete. Det är kraften i människorna som avgör om de lyckas eller inte, säger Stefan Wikström, vd på Netsurvey.

Årets finalister är Stora Enso, Munters, Vasakronan, Volvofinans, Kicks, Aditro, Academic Work och Preem. Vinnarna presenteras den 3 maj.

 Så gör de bästa: Sju knep som stärker medarbetarskapet

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.