Sökes: Sveriges bästa it-ess

Nu inleder Telia jakten på den medarbetare som är mest effektiv när det gäller att underlätta sin vardag med hjälp av it. Kanske är just du påhittig nog att belönas med 10 000 kronor per månad i ett år?

Sökes: Sveriges bästa it-ess
Stock.xchng

Tävlingen pågår fram till den 23 september och vänder sig till arbetande i hela riket. På operatörens Facebooksida kan vem som helst anmäla sig själv, en kollega eller en vän med en motivering om varför just denne bör bli Månadens medarbetare.

– Sverige toppar listan över världens mest it-användande länder. Det är något som även märks på arbetsplatserna, där vi är duktiga på att använda olika tekniska hjälpmedel som exempelvis telemöten, mobila bredbandstjänster och molntjänster för att effektivisera vår arbetstid. Nu är det hög tid att lyfta de lokala effektivitetshjältarna, säger Annika Bagge, reklamchef inom Bredbandstjänster på Telia.

Syftet med kampanjen är framför allt att höja medvetenheten om Telias tjänster för företag, men också att premiera dem som idag är duktiga på att förenkla och effektivisera sin vardag med hjälp av it.

Vinnaren väljs ut genom röstning i sociala medier och av en jury, bland annat bestående av entreprenörsprofilen Douglas Roos. Den 9 oktober belönas den mest påhittiga själen med en rejäl löneökning på tio lakan i månaden ett år framöver.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.