Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

3 2019

Anna Svensson, en energifylld uppfinnare som satsar på solen.

3 2019

Uppfinnaren Anna Svenssons drivkraft är att få bidra till en hållbar värld, gärna under stor frihet. Utvecklingen av den prisbelönta solpanelen ShingEl har varit en ”helt galen resa”. Men innovationskraften skapas inte bara från henne själv, den skapas gemensamt.

TEMA: Internationell utblick
Kina är en av världens mest dynamiska marknader. Svenska företag har mycket att vinna på att inspireras av Kina menar Business Sweden. >>Det går inte längre att blunda för att kinesiska företag nu rycker fram på världsmarknaden med kvalitets som främsta konkurrensmedel. >>Det här kan du lära av kinesisk kvalitetsfilosofi.>>Brexit får konsekvenser för standardiseringen.

>> Att tappa bort kulturen eller det som är unikt för just er kan vara ödesdigert vid stora förändringar. Inte minst vid digitalisering. Det menar forskaren Anna Jonsson, Lunds Universitet.

>>Så jobbar kvalitetsvinnarna Internetstiftelsen och MTR med förbättringskulturen.

>>Lägg ned ambitionen att motivera andra. Satsa istället på att förstå medarbetarnas inre motivationsfaktorer så att du kan inspirera dem att hitta sina motiv.

Prenumerera 

Köp digitalt lösnummer

Bloggar

Böcker

Platsannonser

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.