Årets mest inspirerande medarbetare utsedd

Utmärkelse efter utmärkelse hyllar de bästa ledarna. Men alla medarbetare då? Nu har Sveriges mest inpirerande medarbetare utsetts.

Martin Grauers, Chief Cultural Officer på Klarna, har fått epitetet Sveriges mest inspirerande medarbetare av talangnätverket 4potentials.

Motiveringen lyfter bland annat fram vinnarens förmåga att få många att le när d ekommer till jobbet, att han är modig och att han ”med hjälp av farfars värderingar lyckats att lyfta såväl huliganer som personer som inte vågat ta reda på vem de är”.

– Det känns fantastiskt kul att bli uppmärksammad för det man gör – även om jag har hela mitt team att tacka för detta! De får mig att le minst lika mycket, säger Martin Grauers.

Medarbetare fick nominera och rösta på kandidater via Facebook. Totalt inkom 114 106 röster. Därefter tog nätverket fram en lista på 50 främst kandidaterna för intervju och slutligen återstod sex inspirerande medarbetare som fick svara inför juryn på vilket sätt de var inspirerande.

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.