Kvalitetsguide för vinnare

Söker du nya grepp för att väcka ledningens engagemang i kvalitetsfrågorna? Idag lanseras en guide för kvalitetsproffs som siktar mot nya höjder.

Kvalitetsguide för vinnare

Folke Höglund och Torsten Olsson lanserar idag boken Vinn eller försvinn! En guide för uthållig kvalitetsutveckling. Boken vill skapa ordning när det gäller begreppsförvirringen inom ämnet samt ge inspiration för att bygga en egen ledningsmodell.

Bokens kapitel kan läsas fristående från varandra med undantag av två kapitel som berör konsten att bygga en ledningsmodell. Bäst utbyte får läsarna av att använda den som ett diskussionsunderlag för det område som för tillfället är på agendan. Författarna avråder till och med läsarna från att sträckläsa boken.

– Vi tänker oss att kvalitetsprofessionella behöver en guide hur de får med sig sin ledningsgruppen. Kanske via workshops per kapitel eller en kombination av utvalda kapitel, säger Folke Höglund.

Boken är en uppföljare av “Mot högre höjder – Inspiration till kvalitet i världsklass” som gavs ut 2006 på SIS Förlag. Målgruppen är bland annat beslutsfattare, styrelser, ledningsgrupper och kvalitetsprofessionella såväl i det privata näringslivet som i den offentliga sektorn.

För att öka utbytet av boken har författarna startat en diskussionsgrupp  om boken i Linkedingruppen Böcker om management, ”Vinn eller försvinn! En guide för uthållig kvalitetsutveckling”.

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter