Lucka 20: Stolthet över jobbet

Kvalitetskalendern Varje dag fram till jul kan du ta del av vår kvalitetskalender. Det här är hållbarhetschefen Rebecca Långströms bästa kvalitetsråd.

Lucka 20: Stolthet över jobbet
Foto: Adobe Stock

Är du stolt över ditt jobb? Vi börjar närma oss slutet på året, och såhär års är det många som tänker över sina karriärer. Och om du är stolt, är dina medarbetare det?

Foto: Renta

Bygg upp en kultur på jobbet som gör att alla är stolta över att jobba på just det bolaget, och att alla trivs. Om man är stolt över att jobba på ett bolag kommer man också göra allt i sin makt för att leverera bra kvalitet. Fler känner sig personligt ansvariga för att leverera en kvalitativ produkt vare sig det är en tjänst eller en fysisk produkt. Ju fler som känner sig ansvariga för, och engagerade i, att leverera högsta kvalitet till kund, desto fler kommer jobba med att förbättra tillvägagångssätt och processer, vilket leder till hög kvalitet. Nöjda och stolta medarbetare är A och O i kvalitetsarbetet.

Rebecca Långström, hållbarhetschef på Renta

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.