Pris hyllar systematisk verksamhetsutveckling

Förbättringsarbete Idag offentliggörs vinnarna av det internationella innovationspriset ”Quality Innovation of the Year”. Vinner gör de organisationer som presenterat innovationer med en tydlig koppling till medveten systematik i arbetet.

Quality Innovation är ett internationellt pris som årligen delas ut till företag och organisationer som presenterat innovationer med en tydlig koppling till medveten systematik i arbetet och med utgångspunkt från ett klart identifierat kundbehov. Bland årets vinnare är fem av 19 organisationer från Sverige. Bakom utmärkelsen står kvalitetsinstituter i Sverige (SIQ), Finland, Lettland, Estland, Tjeckien och Ungern. Syftet med priset är att lyfta fram goda förebilder vilket också ger möjlighet för de deltagande organisationerna att mäta tempen på det egna utvecklingsarbetet. De svenska organisationer som får utmärkelsen är Barn och ungdomspsykiatrin i Uppsala, Förskoleteamet Helianthus, SSK i Uppsala AB, Volvo Car Customer Service och Volvo Trucks.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.