Internetstiftelsen och MTR tog emot utmärkelser

Utmärkelser Under onsdagen hölls de officiella ceremonierna för Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2018 där både MTR Tunnelbanan och Internetstiftelsen fick ta emot utmärkelsen.

Internetstiftelsen och MTR tog emot utmärkelser

Både Internetstiftelsen och MTR har tilldelats utmärkelsen tidigare, 2011 respektive 2012.

Redan i slutet av november 2018 tillkännagavs vinnarna men det var idag som de båda verksamheterna fick det officiell erkännandet i form av diplom under respektive ceremoni.

Gunilla Nordlöf, generaldirektör på Tillväxtverket, överräckte utmärkelsen till Danny Aerts, vd för Internetstiftelsen. Han var stolt över att deras prisade arbetssätt kan inspirera andra verksamheter i Sverige.

Läs även: Kvalitetspris till MTR och Internetstiftelsen. 

Håkan Nilsson, styrelseordförande och Johan Oscarsson, vd MTR Tunnelbanan, tog emot Utmärkelsen av Jan Sundling, styrelseordförande SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling och Sven-Erik Österberg, landshövding Stockholms län.

– Att vi nu återigen uppmärksammas för vårt kvalitetsarbete är otroligt glädjande. Det är kvitto på att vi fortsatt är på rätt spår, kommenterar Johan Oscarsson.

Sedan 1992 delar SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling ut Utmärkelsen Svensk Kvalitet till organisationer som långsiktigt och systematiskt utvecklar sitt kvalitets- och förbättringsarbete.

Utmärkelsen tilldelas organisationer som påvisat betydande resultat av sitt framgångsrika kvalitetsarbete.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.