nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Handbok för ivriga chefer

Som ny chef vill man gärna presentera sina visioner och idéer för att få fart på verksamheten. Men akta dig så att du inte slänger ut barnet med badvattnet.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

I boken Från tomgång till framgång presenterar författarna Stefan Arbratt och Jan Marklund lösningsfokuserade verktyg och smarta råd för att vända en verksamhet där utvecklingen stannat av, där det i bästa fall fungerar någorlunda men där glöden falnat.

Lösningen handlar inte om att brassa på med dina egna visioner och idéer – resultatet kan då bli missnöje och nya problem. Istället handlar det om att sakta ned, lyssna, spana och ställa utvecklande frågor. 

Antiflugan, 5-minutaren och Skalan är några av de lösningsfokuserade verktyg som presenteras i boken som också bjuder på intervjuer med chefer och ledarutvecklare som delar med sig av sin syn på ett lösningsfokuserat arbetssätt. 

Komlitt är förlaget.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Över 200 byggföretag använder Povel

Över 200 företag inom byggbranschen använder det processorienterade ledningssystemet Povel Verksamhetsledning som ett verktyg för att uppfylla de krav som ställs inom framförallt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöområdet. Ett 70-tal av dem har även genomgått certifiering mot ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.